ons productengamma

ons productengamma

ons productengamma

Vliegenramen

Vliegenramen

Rolhorren

Rolhorren

Vliegendeuren

Vliegendeuren

Schuif-vliegendeuren

Schuif-vliegendeuren

Plissés

Plissés

Profielen/Los materiaal

Profielen/Los materiaal

Cubola

Cubola

Extra’s

Extra’s

Cubola

De Cubola is een zonwerend product dat ontstaan is uit praktische noodzaak om, ook op moeilijker bereikbare plaatsen, beschermd en beschut van het buitenleven te genieten. Dit type zonnewering is voorzien van een strakke, moderne uitstraling en bijgevolg uniek in zijn soort. Het systeem van de Cubola kan zowel vrijstaand (met vier voeten) als aan een gevel of op een schutting (met twee voeten) gemonteerd worden. Wanneer men de zon niet wil weren wordt de zonnewering horizontaal in de cassette getrokken waardoor het doek volledig uit het zicht verdwijnt. Indien gewenst kan het doek ook in een variabele hoek ingesteld worden om bijvoorbeeld een laagstaande zon te weren of regenwater van het doek af te laten lopen. De Cubola kan oneindig aan elkaar gekoppeld worden zodat grote oppervlaktes kunnen worden afgedekt. Dit maakt het tot een ideaal zonneweringsproduct voor pleinen en horecagelegenheden, waar bescherming tegen hinderlijke zon en schadelijke UV-straling gewenst is. De cubola kan eveneens gebruikt worden voor het creëren van een wellnessruimte met onder andere een bubbelbad en relaxstoelen. Als u de ruimte onder de Cubola graag insectenvrij wilt houden, dan kunnen wij dat verwezenlijken aan de hand van het installeren van schuifvliegendeuren of plissés aan de voorkant, zijkant of achterkant van de Cubola.

Technische beschrijving

  1. Het solide frame van de Cubola is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. De maximale afmeting is 4 x 4 meter waarbij de hoogte variabel is. Binnen deze afmetingen zijn alle maten, ook wanneer ze niet gelijk zijn aan elkaar, mogelijk. Door de Cubola te koppelen kunnen grotere afmetingen worden gerealiseerd. De cubola is in elke RAL-kleur verkrijgbaar. Naast het gewone zonneweringsdoek is de Cubola eveneens met een regenwerende doek uit te voeren zodat men tijdens een regenbui steeds droog onder de Cubola kan plaatsnemen;
  2. De Cubola is alleen elektrisch te bedienen via een afstandsbediening, eventueel aangevuld door een zon- en windautomaat voor optimaal gemak. De Cubola werkt met twee motoren: één motor die in de oprolbuis zit zorgt ervoor dat het horizontale doek kan opgerold worden, de andere motor zorgt ervoor dat de voorzijde van het scherm zich naar beneden of omhoog kan bewegen. Als extra bescherming tegen laagstaande zon, maar ook tegen de wind is de Cubola uit te breiden met de zogenaamde SolidScreen. Net als bij een gewone screendoek kan men hier doorheen kijken. De SolidScreen wordt tussen de staanders geïnstalleerd zodat het een solide windscherm vormt.

Al meer dan 25 jaar ervaring in professionele vliegenwering

contacteer ons